dimecres, 17 de novembre del 2021

La UE Mataró s'imposa a Quart

50 a 65 pels grocs que es mantenen a la zona alta del grup C-3 amb un balanç de 4 victòries per 3 derrotes

Retorn al camí de la victòria per la UE Mataró Germans Homs, que s'imposa en una de les pistes més complicades de la categoria com és la del Quart. Els grocs ja van començar forts, amb un parcial de 16 a 21. Al descans, les diferències eren però de tan sols quatre punts, que serien tres a l'inici dels darrers 10 minuts.Aquí va arribar la millor versió unionista, que va fer 20 punts i només en va encaixar 8, assolint la diferència total de 15. Un aspecte clau també va ser l'efectivitat puntual des de la línia de tres (un total de 10 triples en tot el matx).

Jordi Juanola (23 punts, 8 rebots i 29 de valoració), i Gerbert Martí (14 punts, 9 rebots i 25 de valoració) van ser els millors de l'encontre. Ara, el Mataró és sisè amb un balanç de quatre victòries i tres derrotes, a tres del líder, el Barça B.