dimarts, 16 de novembre del 2021

La UEM Germans Homs perd a casa contra el GEiEG

Les mataronines van perdre l’avantatge en l´últim quart (44-50)

Abans de l’últim període el marcador era escarransit però indicava una mínima victòria de la UE Mataró Femení Maresme per 35 a 31. Fins aleshores, l’equip local havia mantingut a ratlla l’atac de les gironines. En el darrer quart, però, el GEIEG va anotar 19 punts. Van resultar decisius per capgirar el partit i emportar-se una victòria molt important de la capital del Maresme. Després d’aquest partit al Mora, l’equip de Girona consolida la segona posició (6/1).

El Germans Homs, que ha perdut els últims dos partits, presenta un balanç de quatre victòries i tres derrotes. En aquest duel contra el GEiEG, el conjunt de Mataró era conscient de la dificultat de l’empresa. De totes maneres, la sortida va ser fulgurant i formidable. Un parcial inicial de 17 a 4 sorprenia a un rival que no acabava d’entrar en el partit. Fermes en defensa i efectives en atac, les mataronines firmaven un començament de partit del tot esperançador.

A partir del segon quart, el GEiEG va despertar i ja donava mostres del seu potencial com a equip. Un marcador parcial d’11 a 14 començava a equilibrar les coses. Després del descans llarg la tònica continuaria pel mateix camí i, a més, el Germans Homs començava a tenir problemes seriosos per anotar (7-13). Va ser en el definitiu període, però, quan l’equip de Girona va poder capgirar el partit de manera definitiva (44-50).

La UEM va perdre més del doble de pilotes que el rival (23 a 11) i malgrat el bon partit de jugadores com Marta Arbizu i Clàudia Baraut, que entre totes dues van fer la meitat dels punts del seu equip, el Germans Homs va tenir menys recursos que el GEiEG a l’hora de la veritat. El proper cap de setmana les mataronines visitaran la pista del Picken Claret, equip que ara mateix presenta idèntic balanç que la Unió (4/3).