dissabte, 15 de maig del 2021

Derrota de la UE Mataró en el tercer partit

Els grocs cauen novament, aquest cop 68-67

La UE Mataró Germans Homs volia acabar amb victòria les fases d'ascens a LEB Plata, però no ho ha aconseguit. En el darrer encontre s'ha vist superat per 68 a 67 enfront el Chantada-Ensiso. La primera part ha estat mataronina, tot i que els gallecs han fet l'impossible per no marxar del marcador. Al final del primer quart el resultat era de 23 a 24 i al descans es marxava 47 a 38. Els unionistes han aconseguit aquest cop remuntar un resultat advers, i al tram final han tingut opcions de guanyar. Però al darrer minut la igualtat ha estat màxima i el darrer llançament, de Naxo Ariño, hagués pogut capgirar el signe del partit. No ho ha fet, i els unionistes marxen de Salou com a darrers classificats de grup.