divendres, 14 de maig del 2021

La UE Mataró torna a ensopegar i diu adéu a la LEB Plata

Els mataronins perden 62-81 contra el Fuenlabrada en el segon partit de fases

La UE Mataró Germans Homs ha perdut el segon partit i no pujarà a LEB Plata. Els mataronins han cedit per 62 a 81 i diuen adéu al somni de pujar. El partit no ha començat bé i al primer quart s'ha perdut per 11 a 23. Un resultat que s'ha volgut remuntar al segon, on els avui negres han millorat el percentatge a cistella. De fet, de perdre de 20 amb el 13 a 33 s'ha arribat a vestidors a tan sols 13 punts, amb el 35 a 48.

A la represa, s'han viscut els millors minuts unionistes. de fet un parcial d'11 a 2 ha deixat un 46 a 49 que feia somiar. Però el somni ha mort ràpid. El Fuenlabrada ha endossat un altre parcial de 2 a 22 per marxar a més de 20 i rematar les opcions del Mataró. Ara, només queda un partit, el que decidirà el tercer classificat. Una plaça que no donarà opcions a res.