diumenge, 16 de maig del 2021

La UE Mataró-Germans Homs es queda amb la mel als llavis

 


L’equip de Charly Giralt cau a les fases d’ascens a LEB Plata

El trajecte ha sigut llarg i la Unió Esportiva Mataró ha arribat a acariciar el somni de l’ascens; segona posició a la lliga regular, victòria a la pista del campió d’un dels altres grups, el Valls, i accés a l’estació definitiva de les fases d’ascens a LEB Plata. A Salou, però, l’equip de Charly Giralt ha perdut els tres partits i s’ha hagut de conformar amb el camí fet fins ara. El premi gros s’ha escapat, però el Germans Homs ha fet vibrar a la seva afició en una temporada inoblidable.
 
 
El conjunt de la capital del Maresme debutava amb derrota en aquesta lligueta final. El Sant Antoni d’Eivissa es va mostrar molt més inspirat en el tir exterior (50% en triples amb un 12/24) i va comptar amb les formidables actuacions de Javier Herrero (22 punts i 5 rebots), Jordi Grimau (19 punts i 7 rebots) o Julius Slezas (7 punts i 13 rebots). El Germans Homs va respondre amb les bones prestacions d’Amir Marquis Warnock (18 punts i l’escandalosa xifra de 20 rebots, més de la meitat del total de l’equip -35-) i Natxo Ariño (17 punts), però això va ser insuficient davant el potencial de l’equip eivissenc (76-84).
 
En el segon partit de la fase final, la UE Mataró va perdre davant el filial del Fuenlabrada (62-81). L’equip madrileny, que acabaria guanyant la lligueta, va ser millor des del primer quart. El Fuenlabrada va forçar moltes situacions de tir lliure, gairebé en va tenir el triple que el Mataró, i també va seleccionar millor els tirs de camp. Jordi Juanola, amb 19 punts, va ser el jugador mataroní més encertat en aquest partit.
 
Les opcions d’ascens ja s’havien esvaït, però encara quedava un partit. El Germans Homs també el perdria, malgrat una magnífica reacció en el tram final. Els de Mataró perdien de nou quan començava l’últim quart i, al so de la botzina, el resultat final indicava una derrota mínima (68-67). El Chantada de Lugo s’acabaria imposant en un partit de registres equilibrats malgrat un major domini dels gallecs en zones interiors (42 a 31 en rebots). Amir Marquis Warnock (17 punts i 17 rebots), Natxo Ariño (16 punts) i Jordi Juanola (13 punts) van tornar a ser els jugadors més ben valorats del Mataró. El Germans Homs posa d’aquesta manera la rúbrica a una lliga magnífica però sense premi final.   
 
+ info – publicat per
capgros.com