dimarts, 2 de març del 2021

Un pèssim segon quart enfonsa el Germans Homs davant el Sant Adrià

Les mataronines no van trobar la fluïdesa necessària en atac (39-77)
El Germans Homs UE Mataró Femení Maresme va perdre amb contundència en el partit que aquest cap de setmana l’enfrontava al Sant Adrià. El tercer classificat de la Lliga Femenina 2 va mostrar més solidesa i constància per emportar-se la victòria en un partit que es va decidir en el segon quart. El parcial de 4 a 26 va ser una llosa ja insuportable durant la segona meitat del duel.

L’equip de Mataró no guanya des del 23 de gener i quatre de les últimes cinc derrotes consecutives s’han produït amb resultats prou clars a favor del rival. Aquesta vegada, en un partit de nivell i d’exigència, semblava que el Germans Homs podria plantar cara (14-21 al final del primer quart), però el conjunt local es va quedar sense idees en atac just abans del descans. La Unió només va poder anotar quatre punts, mentre el Sant Adrià mantenia un ritme formidable en atac.

Després del pas per vestidors les diferències entre un equip i l’altre ja no van ser així d’escandaloses (10-17 i 11-13), però el Sant Adrià tenia la victòria a la butxaca (39-77 al final del partit). El Germans Homs només va anotar un triple en nou intents (11%), i ni en tirs de camp (36%) ni en tirs lliures (46%) va tenir un dia inspirat. El Sant Adrià, en canvi, va clavar 11 triples (30% d’encert) i va guanyar més rebots ofensius (6 a 14). A més, les de Mataró van perdre més del doble de pilotes (31 a 15).

Queralt Coll, 12 punts, Fanta Gassama (6 punts i 9 rebots) i Emma Trawally (5 punts i 6 rebots) van ser les jugadores del Germans Homs capaces de mantenir una mica el to del partit, però tot plegat va resultar insuficient davant el potencial del Sant Adrià. El Germans Homs queda ara amb un balanç de 5 victòries i 17 derrotes. L’Azulejos Moncayo Helios ha guanyat els mateixos partits, però amb menys jornades disputades.