dijous, 18 de març del 2021

Un curs més, els/les alumnes de primària de l’Escola Balmes hem participat en el concurs de dibuix que convoca la Fundació Antigues Caixes catalanes, amb el suport del BBVA.

 

Aquest concurs té com a objectiu servir d’estímul per a desenvolupar les habilitats i capacitats dels/les alumnes de primària i d’Educació Especial en l’àmbit del dibuix i la il·lustració, així com per fomentar la lectura en català mentre es treballa l’Educació Emocional.
 
Amb aquesta iniciativa, des de l’escola es poden treballar vessants tan diverses com la Plàstica, la Llengua Catalana i els Valors Socials i Cívics.
 
L’edició d’enguany, Sis contes per cuidar el planeta, escrits per Júlia Prunés, tracta sis històries alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que l’Organització de les Nacions Unides es proposa assolir per tal de “Transformar el món” mentre arriba l’any 2030, i que ens volen conscienciar de la importància de cuidar el planeta.
 
Hem aconseguit prendre consciència de la importància que té cuidar el nostre planeta i sobretot, adonar-nos del paper tan actiu que cadascú de nosaltres podem arribar a tenir a l’hora de transformar el nostre món.
 

Un cop més,  hem après, hem gaudit i hem deixat volar la nostra imaginació i creativitat.