divendres, 19 de març del 2021

La UE Mataró B torna a la competició amb derrota

 


Els mataronins van debutar en la nova Copa Catalunya amb una derrota a la pista del Montgat
 
Després del descens ara fa dues temporades, aquest cap de setmana la UE Mataró B va poder tornar a jugar un partit de Copa Catalunya. Ho va fer en la derrota per 62 a 57 a la pista del Montgat, on va poder tornar a sentir què és la competició. Així ho explicava  el tècnic de l’equip, Oriol Vives a Carnet Esportiu.
 
Molt contents. Primer, per poder debutar i començar la lliga, des del setembre que ho estàvem esperant. I segona per com ho vam fer, davant un Montgat que està fet per pujar de categoria.
Els grocs només porten un partit disputat, com el Sant Josep. La resta que formen part del grup ja n’han jugat dos. Malgrat això l’equip porta un bon ritme d’entrenaments i són un bloc ampli que arriba preparat als encontres.
 
Sí que es veritat que al ser un equip jove, hem estat entrenant a molt ritme en tots els entrenaments. També hem estta incorporant més joves, al no jugar-se sub-21 i jñuniors. Tenim 17 jugadors i cada dissabte anirem amb 12 efectius
De cara el proper partit, es visitarà el Círcol, equip que ha perdut els dos encontres disputats. El plantejament dels unionistes però no és altre que treballar de la mateixa manera.
 
Doncs amb la mateix dinàmica dels darrers dies. Intentar fer dia a dia, i fer les coses bé. Com que tenim la permanència assegurada, i la temporada la plantegem llarga, perquè la plantegem perquè acabi el 2022, amb el proper campionat, volem agafar experiència entrenament a entrenament i minut a minut.
El matx es disputa diumenge a les quatre de la tarda al Pavelló de la Plana de Badalona.
 
+ info – publicat per
Francesc Andrés
mataroaudiovisual.cat