dimecres, 16 de setembre del 2020

La UE Mataró Germans Homs perd també el segon partit de Lliga Catalana de LlF2

La Unió Esportiva Germans Homs ha perdut el seu segon partit de la pretemporada, una derrota que el deixa fora de competició. L’equip d’Albert Illa s’enfrontava al Femení Sant Adrià en la segona jornada del seu grup de Lliga Catalana de Lliga Femenina 2. Venia de perdre de forma ajustada contra el Viladecans i aquest cap de setmana ho va tornar a fer, de forma més clara, contra un dels candidats a ocupar la part alta de la categoria.
Al final 43-62, en un partit molt disputat, on els tres primers  quarts van ser molt igualats, i fins i tot en el segon període l’equip d’Albert Illa estava per davant en el marcador. Però ja després del descans el Sant Adrià va posar-se per davant, i amb un últim quart on les mataronines no van estar gens encertades de cara a cistella, amb només 2 punts en 10 minuts, van veure’s superades per les visitants que en van anotar 18. La visitant Helena Lopez, amb 19 punts, va ser la jugadora més destacada del partit. En el bàndol mataroní una de les jugadores destacades, la jove Nhug Bosch, explicava les seves sensacions post partit.
Ara l'equp unionista seguirà preparant el seu debut a la categoria, previst pel primer cap de setmana del mes d'octubre. La primera plaça del grup se l'hauran de disputar el Viladecans i el Femení Sant Adrià.