dimecres, 16 de setembre del 2020

La Sala Cabanyes torna a l'acció



La Sala Cabanyes reobrirà aquest dissabte les seves portes després de gairebé mig any tancada a causa de la pandèmia de la Covid-19. L’obra “Un déu salvatge” serà el muntatge que donarà el tret de sortida a la nova temporada. El periodista i fotògraf Enric Lucena serà el director d’aquesta adaptació de l’obra de Yasmina Reza que parla de les relacions humanes. Un muntatge que estava programat per la temporada passada, però que a causa de la situació sanitària i de l’estat d’alarma es va haver de cancel·lar, juntament amb dos obres més: “Pel davant i pel darrer” i el musical Mary Poppins, que es podran veure el mes de febrer i el maig respectivament. Una obra que inicialment estava prevista per la Saleta, però que finalment s’ha traslladat a la Sala Gran. Amb aquest canvi, segons el responsable de comunicació de la Sala Cabanyes, es garanteix la distància de seguretat entre espectadors i hi pot haver més aforament que a la Saleta.

Durant aquesta temporada es podran veure 8 representacions. Una d’aquestes representacions serà un dels grans èxits de La Sala Cabanyes: “Els Miserables”. Arribarà el mes d’abril, però, amb un canvi de format: en comptes del muntatge musical del 2018, s’ha readaptat perquè es pugui fer en concert dramatitzat.

La representació que també variarà de format serà “Els Pastorets”. Les mesures de seguretat impossibiliten que pugin a l’escenari més de 350 persones i és per això que des del teatre del Centre Catòlic s’està treballant per adaptar l’obra estrella.

Els muntatges que completen la programació són ‘L’amant’, una adaptació de l’obra de Harold Pinter dirigida per Santi Clavell, que es podrà veure a Can Gassol al novembre; ‘Desclassificats’, una obra de Montse Esteban programada a finals de maig; i “El crèdit”, dirigit per Jordi Rabassa, que servirà per tancar la temporada el 4 de juliol.

+ info – publicat per
Informa: S.Ruiz/ C.Sánchez