dijous, 17 de setembre del 2020

El sènior B de la UE Mataró ultima detalls en el retorn a Copa



En bàsquet parlem d’una altra competició que té sobre la taula forces incògnites per saber si es podrà dur a terme. Parlem de la Copa Catalunya masculina que  tornarà a tenir al filial de la Unió Esportiva Mataró, després de l'experiència de fa dues temporada. En aquella ocasió la seva participació només va ser d'una temporada. El sènior B de la Unió torna doncs, a la màxima competició catalana i ho fa amb un equip jove i amb ganes d’aconseguir els seus dos grans objectius. Mantenir la categoria i alhora projectar joves jugadors pel primer equip.

Vives afronta el doble repte amb clares intencions  de superar una temporada amb entrebancs. Un campionat amb molts interrogants, però que espera que l’equip s’hi pugui adaptar.

Els mataronins han reprès els entrenaments iniciats el mes de juliol, aquest mes de setembre. I després d’unes primeres sessions d’entrenament sense contacte, des d’aquesta setmana han començat la dinàmica normal. El seu debut, en principi, està previst pel 17 d’octubre al Palau Josep Mora contra el CEB Girona

+ info – publicat per
Josep Maria Spà
mataroaudiovisual.cat