dissabte, 13 de juny del 2020

Premis Pompeu Fabra i premi Robèrt Lafont 2020 :: Tocs 203

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Juny 2020 #203
Política Lingüística convida la ciutadania i les entitats a presentar candidatures per als premis Pompeu Fabra i el premi Robèrt Lafont

La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura convida els ciutadans i les entitats a suggerir candidatures a la vuitena edició dels premis Pompeu Fabra i a la sisena del premi Robèrt Lafont, que es lliuraran al Palau de la Generalitat el proper mes de novembre. D'aquesta manera, Política Lingüística vol ampliar el nombre de propostes que els dos jurats tindran sobre la taula en el moment d'adoptar i emetre el seu veredicte.

Fins al dimecres 15 de juliol es poden presentar les propostes per a ambdós guardons mitjançant els formularis corresponents als VIII premis Pompeu Fabra i al VI premi Robèrt Lafont.  Les candidatures s'han d'acompanyar dels mèrits del candidat o la candidata i s'hi pot afegir la documentació que es consideri pertinent.

Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

TwitterFacebookImprimeix
butlletins anteriors

ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014

Generalitat de Catalunya

Avís legal | D'acord amb l'article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.