divendres, 12 de juny del 2020

Albert Illa torna a la UE Mataró per entrenar el sènior femení




L’any 2011 Albert Illa posava el punt i final a una llarga etapa vinculat a la UE Mataró. Ho feia després de haver dut, en la darrera etapa, els sèniors tan masculí com femení. Des de fa set anys, ha estat lligat al Femení Maresme on els resultats parlen dels èxits d’Illa. I ara, combinarà totes dues cases que s’han unit en forces. Una etapa que Illa creu que serà il·lusionant i amb un creixement per totes bandes.

 
El tècnic ja avança que la base del primer equip està nodrit de jugadores júniors que venen amb molta força. Serà un dels punts visibles de la unió entre totes dues entitats que hauria de millorar la competitivitat del Mataró de les darreres dues temporades.
 
Per la seva banda, el director esportiu en la branca femenina, Dani Poza assegura que les converses amb Illa han estat molt fàcils, i reafirma la força del júnior del Femení Maresme. Valora el coneixement de l’entrenador d’aquest equip però també de la filosofia unionista. Pel què fa al sènior, tan sols continuaran tres jugadores. Són Ari Magriñà, Queralt Coll i Natàlia Casals. A partir d’aquí, es buscarà la incorporació de 3 o 4 jugadores i la resta de llocs serà púniors. Poza parla del mercat i de quines opcions tindran.
 
Illa i Poza s’han pogut reunir per primera vegada a la Gàbia, en la seva reobertura.
 
+ info – publicat per
Francesc Andrés