divendres, 3 d’abril del 2020

Suspeses totes les representacions de la resta de la temporada de Sala Cabanyes




Després de les mesures decretades per la Generalitat de Catalunya i el Govern Espanyol respecte a la situació del COVID-19, Sala Cabanyes suspèn totes les representacions i activitats públiques fins que s' autoritzi per part de les autoritats fer actes culturals dins els recintes tancats.

Els diners de les entrades ja comprades per qualsevol espectacle fins al juny es retornaran automàticament a tot el públic que l'hagi comprat per internet al més aviat possible a través del mateix mitjà pel què va fer el pagament. Les persones que hagin adquirit les entrades directament a taquilla s'hauran de posar en contacte amb salacabanyes@salacabanyes.cat i es retornaran tan aviat com ens sigui possible.

Sala Cabanyes està treballant per aconseguir que, quan es restableixi la situació, es pugui tornar a la normalitat aplicant les correccions de dates a la temporada, i poder continuar treballant i oferint Cultura a la nostra Ciutat, tal i com porta fent fa més de 100 anys.

Per altra banda i per fer més fàcil el confinament d'aquests dies, Sala Cabanyes ha posat a disposició de tothom, i a través del nostre canal de Youtube diferents obres que hem anat representant al llarg d'aquests anys.

Per poder veure-les podeu clicar al següent enllaç:
També hem establert una col·laboració amb M1TV per oferir a través del seu canal de televisió diferents emissions durant el cap de setmana de muntatges representats per Sala Cabanyes.
Moltes gràcies per la vostra comprensió i esperem poder pujar el teló ben aviat.