divendres, 3 d’abril del 2020

Descobreix un dels nostres tresors: la Banda!

🎺 DESCOBREIX UN DELS NOSTRES TRESORS: 
LA BANDA MUNICIPAL DE BARCELONA


Pocs auditoris poden presumir de tenir una banda simfònica com a formació resident... escolta-la en directe sense sortir de casa!
La Banda Municipal de Barcelona és una de les agrupacions musicals més antigues de la ciutat. Amb més de 130 anys d’història, des del 2007 és resident a L'Auditori i cada temporada ofereix una vintena de concerts a les seves sales, a més dels que presenta de forma gratuïta per tota la ciutat. Si no l’has vist mai en directe, descobreix-la des de casa a través d'aquests vídeos mentre esperem a tornar a gaudir d'ella en viu sobre un escenari!
🔹 Cada Nadal, la Banda ofereix un concert molt especial i estimat pel seu públic. Al portal L'Auditori a casa teva pots rememorar els que van tenir lloc l'any 2019, amb l'actriu Berta Vidal, i l'any 2018, amb les veus del Cor Infantil Amics de la Unió i la soprano Maria Hinojosa. Ambdós sota la direcció del seu director titular José R. Pascual-Vilaplana.
 
🔹 A més, també recuperem tres peces que la Banda va interpretar, dirigida per Salvador Brotons, al Certamen Internacional de Bandes de Música "Ciutat de València" de l'any 2016:
· HOWARD HANSON (instr. John P. Boyd)Merry Mount. Suite
· JOAQUIM SERRA (instr. Jordi Alfonso)Puigsoliu. Poema simfònic
· SALVADOR BROTONSCeremonial, moviment simfònic núm. 10, op. 125
Sota el títol Música a l'espera, el director titular de la Banda, José R. Pascual-Vilaplana, comparteix una sèrie d’articles en què parla dels concerts que havien de tenir lloc aquests dies i han quedat cancel·lats.
Recorda que a L'Auditori a casa teva, trobaràs vídeos dels nostres concerts i espectacles per a tots els públics, com el de l'OBC a la Sagrada Família, la Coronalist de Spotifyrecomancions literàries i de pel·lícules i sèries de temàtica musical i molt més! Que la música no pari! 
Els concerts des de les millors sales europees segueixen al nostre Facebook! Cada tarda, uneix-te al públic de diferents països del continent i gaudeix d'actuacions amb els millors directors, solistes i orquestres del moment. En els propers dies podràs gaudir de la Passió segons sant Mateu de Bach des del Concertgebouw d'Amsterdam en una sessió més llarga que começarà a les 19 h i també d'un altre dels nostres concerts: des de la Sala 1, la Simfonia Primavera de Schumann amb l'OBC!  + info >>
👉 Segueix-nos a Facebook
📅 Propers concerts · Facebook de L'Auditori
Dijous 2 · ⌚ 20 h
 Konzerthaus Dortmund | Concert per a piano núm. 5 de Beethoven
Gewandhausorchester Leipzig · Andris Nelsons · Yefim Bronfman
-
📢  Concert especial d'inici de la Setmana Santa 

Divendres 3 · ⌚ 19 h
 Het Concertgebouw Amsterdam | Passió segons sant Mateu de Bach
Concertgebouworkest · Iván Fischer · Mark Padmore · Peter Harvey · Maria Espada · Renate Arends · Barbara Kozelj · Ingeborg Danz · Peter Gijsbertsen · Henk Neven · Netherlands Radio Choir · National Children’s Choir · Gijs Leenaars
-

Dilluns 6 · ⌚ 20 h
 L’Auditori | Simfonia núm. 1 de Schumann, “Primavera”
Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya · Kazushi Ono
🎥 MÚSICS A CASA
Trobes a faltar els nostres músics? En aquests vídeos et saluden des de casa seva i interpreten amb el seu instrument fragments musicals escollits per a l'ocasió. Mentre esperem tornar-los a veure dalt dels nostres escenaris, t'aniran saludant des del nostre web!
David Bonet - Trompa (OBC)
Vicent Pérez - Trombó (OBC)
Toni Chelvi - Tuba (Banda)
Gràcies per acompanyar-nos i deixar que t'acompanyem.
Fins aviat!
Xarxes socials de L'Auditori
Instagram de L'Auditori
Facebook de L'Auditori
Twitter de L'Auditori
YouTube de L'Auditori
Spotify de L'Auditori

auditori.cat