dissabte, 4 d’abril del 2020

Culturapopular.mes, núm. 43 / Abril 2020

Culturapopular.mes
Actualitat sobre cultura popular i associacionisme cultural
Departament de Cultura
Abril 2020 #43
Continguts en línia sobre cultura popular i associacionisme cultural
Davant la situació d'excepcionalitat en la que ens trobem immersos, des del Culturapopular.mes volem apropar-vos als continguts en línia sobre cultura popular i associacionisme cultural dels que podeu gaudir des de casa.
Trobareu el recull de totes aquestes propostes a l’apartat Cultura Popular i Associacionisme, dins l’espai #JoEmQuedoACasa de l’Agenda Cultural del Departament de Cultura on es recullen totes les propostes culturals en línia.
Recursos del Departament de Cultura
La Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural posa a disposició de la ciutadania un gran volum de materials, com ara col·leccions digitals de publicacions sobre etnologia i de documentació gràfica sobre imatgeria popular, exposicions virtuals sobre temàtiques diverses, entrevistes a personalitats del sector enregistrades en el marc del projecte "Venim de lluny. Veus de la cultura popular" i concerts destacats d'edicions anteriors de la Fira Mediterrània de Manresa.
Recursos del sector
Des de tots els àmbits de la cultura popular estan sorgint iniciatives per fer més amè el confinament i garantir l'accés a les diverses manifestacions de l'associacionisme i les festes des de casa.
Us animem a utilitzar el hashtag #CulturaPopularaCasa per fer difusió a les xarxes de totes aquelles activitats i iniciatives que esteu organitzant des de les entitats del país.
Llegiu-ne més

Directe a

Twitter DGCPACImprimeix

ISSN: 2462-6694 | Dipòsit legal: B 21404-2016
Pàgina d'inici del web de la Generalitat de Catalunya.