dimarts, 5 de novembre del 2019

S'estrena Litus a Can Gassol




El mes de novembre ha engegat a Can Gassol amb una nova estrena, Litus. Es tracta d'una tragicomèdia, escrita per Marta Buchaca, sobre un grup d'amics que es troben per parlar d'un company que s’ha matat en un accident de cotxe, en Litus. El fil argumental gira al voltant d'unes cartes que els va deixar just abans de morir. A partir d'aquí es desenvolupa tota la trama de l'obra que parla de l'amistat, l'amor i la mort.
L'obra està dirigida per Pere Vàzquez, qui assegura que tot i ser una temàtica dura té pinzellades de comèdia, un dels principals reptes ha estat portar la màxima naturalitat possible a escena. Ho ha fet amb un grup molt jove d'actors i amb la dificultat d'actuar a pocs metres del públic.
Marta Peña és l'actriu que interpreta el paper d'exnòvia d'en Litus. Un personatge que explica és molt dur amb ella mateixa i a qui li costa mostrar les seves emocions.
Litus es podrà tornar a veure a Can Gassol aquest cap de setmana. El divendres 8 i el dissabte 9 a les 20:30h i el diumenge 10 a les 19h. Les entrades es poden aconseguir des del web www.entradesculturamataro.cat.

+ info – publicat per
Informa: J.Peñaranda
mataroaudiovisual.cat