dimecres, 6 de novembre del 2019

Especial novembre

Jornada Educació i Cultura, la força del mecenatge


Quin és el rol que l’educació i la cultura juguen dins la societat actual? Quin paper hi hem de desenvolupar els centre educatius? I les fundacions i entitats privades? Aquesta i altres preguntes es van respondre el passat 9 d’octubre dins la jornada Educació i Cultura, la força del mecenatge, que va tenir lloc a l’Auditori del Conservatori Liceu on es va presentar com a experiencia pràctica la col·laboració entre el Voll-Damm Barcelona Jazz Festival i la Fundació Conservatori Liceu amb el suport de la Fundació de Música Ferrer-Salat i la Fundació Damm.
consulta la notícia >>

Mira el vídeo de la Jornada!

>> veure vídeo

#LiceuJazzNo et perdis les masterclass de novembre!


Des de Mark Guiliana a José Mercé. Els consells i l’experiència de les figures més internacionals del món del Jazz i el Flamenc.
més info >>

“Un músic de jazz ha de poder ser un bon líder, però també un músic de banda”, Peter Bernstein.

“Abraçar la diferencia és també abraçar la tolerancia”, Richard Bona & Alfredo Rodríguez.

“Jo els aconselleria que busquin la seva pròpia personalitat en la guitarra però a través de l’aprenentatge dels grans mestres”, Rafael Riqueni.

Propers Concerts Carta Blanca:

14.11.2019 - 20h

#LiceuJazz: Flamencura Big Band amb Alberto Garrido


Flamencura Big Band és un espectacle únic que uneix els elements clàssics d’una big band de jazz i un tablao flamenc, reinterpretant la música tradicional de les bandes de Setmana Santa.
més info >>

14.11.2019 - 20h

#LiceuJazz: Gran Ensemble Liceu amb Toni Vaquer


En el Gran Ensemble Liceu La formació de Big Band es barreja de manera inèdita amb la secció de corda, tot ensemblat per un repertori experimental que transporta al públic cap a un ambient únic de la mà del seu director Toni Vaquer.
més info >>

12.12.2019 - 20h

#LiceuJazz: Liceu Big Band amb Sergi Vergés


Qui encara no hagi tastat l’entusiasme i la projecció de Liceu Big Band, formada pels alumnes del Centre Superior de Música Liceu,   tindrà una nova oportunitat amb el magnífic recorregut per la història de Bob Brookmeyer que ha ideat el seu infatigable director, Sergi Vergés.
més info >>

#LiceuJove: Nova temporada!
Vine a gaudir avui del talent de demà


consulta la programació >>

Notícies destacades

Alumnes de Superior i Master del Centre Superior, ofereixen un recital davant del Gran Teatre del Liceu per celebrar el Dia Mundial de l’Òpera i fer-la arribar al màxim de públic.

seguir llegint >>
Fins al mes de gener podrem gaudir del Cicle “Afinitats” a la sala d’art Sala Parés, protagonitzat pels alumnes del #centresuperior. Concerts d’alt nivell envoltats d’art!  

seguir llegint >>
S’inicia, per segon any, la participació dels alumnes del Centre Superior amb Nexe Fundació dins del compromís social de la Fundació Conservatori Liceu.

 seguir llegint >>
Twitter
Facebook
Instagram
YouTube
FUNDACIÓ CONSERVATORI LICEU
Nou de la Rambla, 88
Barcelona 08001 SPAIN