dimecres, 6 de novembre del 2019

La UE Mataró Germans Homs no pot amb el Tarragona

Els mataronins van lluitar fins a l'últim minut però no van poder evitar la derrota
Partit complicat el que va disputar aquest cap de setmana la UE Mataró. Els grocs van desplaçar-se fins a Tarragona primers en la classificació, però tenien per davant un dels rivals més potents de la categoria. De fet, amb aquesta victòria per part dels tarragonins, l'equip blau continua imbatut i s'ha col·locat primer tot i haver disputat un partit menys.
La UE Mataró va començar encetant el marcador, però de seguida va veure’s superada en l’electrònic. Malgrat l’empenta visitant per apropar el resultat, l’encert des de triple i el domini del rebot ofensiu concedien al Tarragona una diferència de 7 punts al final del primer quart (17-10, min. 10). Al segon període, la diferència de punts va seguir augmentant gràcies al domini tarragoní, sent més efectiu en el joc i dificultant l’atac dels de Mataró, fins a col·locar-se a més de 15 punts (38-21, min. 20).
Després del descans, els unionistes van canviar el ritme de joc sortint més agressius que en la primera part. Els grocs aconseguien superar la defensa local i apropaven el resultat en el marcador, trencant la barrera dels 10 punts (48-40, min. 30). L’últim quart, els homes entrenats per Charly Giralt van veure com el Tarragona seguia mantenint la diferència, però els mataronins no es donaven per vençuts. Els grocs van lluitar fins a l’últim segon de partit, i quan faltaven només 8 segons pel final, van col·locar-se a només dos punts. La UE va tenir la victòria a tocar, però els de Tarragona no van cedir i van acabar imposant el lideratge (67-61, final).
Amb la derrota, els mataronins baixen a la tercera posició, amb 5 victòries i 2 derrotes, empatats a punts amb el Sant Adrià, el Cornellà i el Valls.

Tarragona 67 – 61 UE Mataró Germans Homs
UEM Germans Homs: Touré (7), Solé (6), Cabrera (16), Ariño (13), Taver (7) –cinc inicial– Viñallonga, Rodríguez, Ventura, Juanola (8), Torres, Cánovas (4).
Parcials: 17-10, 21-22, 10-19, 19-21.