dimecres, 6 de novembre del 2019

La UEM Construtoni Ponce supera l’Hospitalet al Josep Mora

Les mataronines sumen la segona victòria de la temporada

La UEM Construtoni Ponce va encetar el marcador, però les de l’Hospitalet de seguida es van posar per davant. Cuní va encarregar-se de mantenir l’equip local en la lluita, anotant 12 punts en el primer quart (17-23, min. 10). Al segon quart, el partit va continuar igualat, però les visitants no cedien. Va ser quan faltaven 3 minuts pel descans que les grogues van capgirar el marcador, gràcies a un parcial de 9 a 1 (39-34, min. 20).

A la represa, les mataronines van aconseguir ampliar diferències amb tres triples consecutius de Molina, Coll i Cuní que situaven l’equip 13 punts per sobre (53-40, min. 25), i la distància es mantenia al final del quart (61-47, min. 30). L’últim tram de partit, les unionistes van perdre ritme, però aconseguien mantenir la victòria disparant amb gran encert des de tir lliure. Finalment, les de Mataró van aconseguir sumar la seva segona victòria de la temporada.

UEM Construtoni Ponce 74 – 61 Hospitalet
UEM C Ponce: Ortiz (7), Cuní (16), Luceño (5), Molina (14), Moya –cinc inicial– Magriña (16), Coll (8), Obiols, Martínez (8).
Parcials: 17-23, 22-11. 22-13, 13-14.