dimarts, 5 de novembre del 2019

Agenda novembre 2019

Agenda novembre 2019
Celebrem l'acte de proclamació de la 61a convocatòria del Premi Iluro de monografia històrica, humanitats i ciències socials que inclou la presentació del llibre Mataró 1936-1945. De la revolució a la repressió, de Joan Giménez i Blasco (Premi Iluro 2018).

També destaquem l'exposició 1959-2019. 60 Edicions del Premi Iluro, que dóna el protagonisme a les monografies publicades, als estudis premiats, però també als seus autors, a través d'una sèrie de material documental i gràfic.

I a la Casa Coll i Regàs, celebrem la Setmana del Turisme Industrial amb una visita que mostra documents inèdits de l’arxiu familiar de Joaquim Coll i Regàs.
Consulta l'agenda
ATENEU DE LA FUNDACIÓ ILURO
dilluns, 18 de novembre a les 19.30h


Acte de proclamació de la 61a convocatòria del Premi Iluro de monografia històrica, humanitats i ciències socials.

Més informació a www.premiluro.cat
ATENEU DE LA FUNDACIÓ ILURO
del 8 al 29 de novembre

L’exposició 1959-2018. 60 edicions del Premi Iluro mostra tota una sèrie de material documental i gràfic, que il·lustra aspectes rellevants de les diferents edicions.
CASA COLL I REGÀS
Setmana del Turisme Industrial
del 7 al 10 de novembre

La visita guiada ofereix la possibilitat de mostrar documents inèdits de l’arxiu familiar per entendre la figura d’un empresari dedicat i compromès socialment degut a la seva profunda religiositat, Joaquim Coll i Regàs.

Reenvia aquest correu a un amic i convida'l a subscriure's al nostre butlletí!
Moltes gràcies!

Subscriu-te!