dijous, 14 de novembre del 2019

La UEM Construtoni Ponce s’endú la victòria per la mínima a Santa Coloma

Les mataronines van guanyar amb una cistella victoriosa en els darrers segons
La UEM Contrutoni Ponce va tornar a guanyar i ja suma la tercera victòria seguida. Les dones entrenades per Dani Pelejero no van començar la temporada de la millor manera però amb treball i perseverança han aplanat el camí i tornen a respirar tranquil·les.

Les unionistes van arrencar el partit a remolc del Draft, però Meritxell Cuní, amb un triple i una cistella de 2, s’encarregava d’empatar el partit (6-6, min. 4). Les de Mataró aconseguien posar-se per davant i gràcies a un parcial de 2 a 9 en els últims dos minuts del primer quart, se situaven gairebé a 10 punts de diferència (12-21, min. 10). El segon quart no va veure cap cistella fins entrats dels quatre minuts. Abans d’arribar a la mitja part, un parcial de 10 a 2 apropava les locals en el marcador (23-27, min. 20).

Després del descans, el Draft va sortir més endollat i inclús va aconseguir capgirar el marcador al final del tercer quart, donant un cop d’atenció a les de Mataró (39-38, min. 30). L’últim tram de partit va estar marcat per la igualtat entre tots dos conjunts i el resultat va ballar fins a arribar a l’últim minut de partit. Quan faltaven segons pel xiulet final va ser el Draft qui va imposar-se amb una cistella de dos (55-54, min.39), però al darrer sospir va aparèixer Ariadna Magriña, també de dos, per capgirar el marcador i donar la victòria a les mataronines (55-56, final).

Draft 55 – 56 UEM Construtoni Ponce
UEM C. Ponce: Ortiz (5), Cuní (8), Magriña (19), Luceño (3), Molina (10) –cinc inicial– Casals (7), Coll (4), Martínez, Moya.
Parcials: 12-21, 11-6, 16-11, 16-18