dijous, 14 de novembre del 2019

La UEM Germans Homs torna a guanyar i es manté a la zona alta

Els mataronins van guanyar el Palma per 14 punts de diferència

La UE Mataró Germans Homs va superar el Palma al Josep Mora després d’una gran primera part en què va anotar més de 50 punts. El joc dels interiors va ser clau per la victòria local, amb un gran paper de Touré i Cabrera que van sumar 31 i 26 punts de valoració respectivament.

Els unionistes van començar dominant el marcador (23-18, min. 10) i van aconseguir arribar al descans amb un bon coixí gràcies a un gran segon període. En el segon quart, la UEM va anotar fins a 31 punts, col·locant-se a gairebé 20 punts de diferència (54-36, min. 20).
A la represa, els mataronins van perdre gas. Als locals els costava trobar la cistella i van anotar només 8 punts en el tercer quart, mentre que els balears retallaven la diferència en el marcador per sota dels 10 punts (62-53, min. 30). L’últim quart, però, l’equip de Charly Giralt va saber tornar a imposar el seu domini per acabar guanyant còmodament davant el Palma (82-68, final).