divendres, 4 d’octubre del 2019

La UEM Germans Homs suma la primera victòria

Els grocs van superar l'UBSA en el primer partit de la temporada al Josep Mora

La UE Mataró Germans Homs va començar dominant el marcador (22-19, min. 10), però un segon quart amb poca anotació va ajudar a fer que l’UBSA arribés al descans per davant (37-40, 20').
A la represa, els de Charly Giralt van tornar a sortir endollats, mentre que els visitants van punxar de cara a cistella. D’aquesta manera, els mataronins aconseguien un coixí de 5 punts molt valuós de cara al final de partit (59-54, 30'). Els últims 10 minuts van tenir menys punts per part dels dos equips, però els unionistes van tornar a ser superiors (parcial 15 a 12), fent que la victòria es quedés al Palau.
Amb 20 punts i 31 de valoració, Juanola va ser el més destacat del partit. També Touré, amb 14 rebots capturats i 30 de valoració, va ser clau en la victòria local.

UEM GERMANS HOMS 74 - 66 UBSA
UE Mataró: Solé (18), Cabrera (1), Ariño (3), Touré (14), Traver (5) –cinc inicial– Torres (2), Viñallonga (3), Rodriguez (3), Ventura (3), Juanola (20) i Cánovas (2).
Parcials: 22-19, 15-21, 22-14 i 15-12.