dijous, 3 d’octubre del 2019

Culturapopular.mes, núm. 37 / Octubre 2019

Culturapopular.mes
Actualitat sobre cultura popular i associacionisme cultural
Departament de Cultura
Octubre 2019 #37
La Fira ja és aquí!
La Fira Mediterrània de Manresa és de caràcter interdisciplinari i s'hi presenten noves creacions artístiques inspirades en els trets culturals propis de Catalunya i el conjunt de territoris de la Mediterrània. Durant els darrers anys, s'ha convertit en un punt de referència europeu sobre les músiques del món, amb el focus posat a la Mediterrània. A més de ser un dels principals aparadors de l'escena nacional de músiques d'arrel.
Del 10 al 13 d'octubre Manresa omple carrers i espais culturals d'espectacles de música, teatre i dansa, per al públic adult o familiar, així com itinerants de carrer que ofereixen al públic en general i als professionals del sector artístic i de la gestió cultural una mostra de l'oferta actual.
Llegiu-ne més

 
Veu del mes: Artur Blasco
Barcelona, 1933. Investigador i divulgador de la música tradicional. Impulsor de l'acordió al Pirineu. Destaca la seva obra A peu pels camins del cançoner. Creu de Sant Jordi i altres premis.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Diables i bestiari: celebració, seguretat, responsabilitat
Formació de reciclatge per a diables, bestiari i tècnics municipals. Jornada amb idèntic programa a Cervera, el 26 d'octubre, i a Tarragona, el 9 de novembre.
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
 
Presentació de la REC 43
La Revista d'Etnologia de Catalunya número 43 es presentarà en el marc d'una jornada al voltant de l'antropologia de la mort. Cementiri del Poblenou, 29 octubre.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Ajuts a federacions
Federacions que programin activitats culturals relacionades amb l'associacionisme i la cultura popular i tradicional. Termini: 9 d'octubre.
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
 
Metodologia d'avaluació de l'impacte social dels ateneus
Eina a disposició d'aquells ateneus que vulguin mesurar i millorar l'efecte que tenen en el seu entorn.
Llegiu-ne més
shadow bottom

Directe a