dimecres, 2 d’octubre del 2019

La UEM C. Ponce torna amb derrota d’un partit molt igualat

Les grogues van caure a Lleida per només 2 punts de diferència
El partit va començar fluix per tots dos conjunts, poc encertats de cara a cistella. Al minut 6, el resultat era de 4-4. A partir d’aquí, un triple de Natàlia Casals col·locava la UE Mataró per davant i finalitzava el quart 11-14.
Al segon període les grogues van continuar dominant el partit, però un parcial de 6 a 0 a la meitat feia girar el marcador (20-19, min. 16). Amb molts intents i poques cistelles, les unionistes no van poder evitar arribar per sota al descans (26-23, min. 20).
A la represa, les locals van arribar a col·locar-se a 8 punts fins que Natalia Casals va entrar dos triples consecutius que tornaven a posar l’equip en partit (34-32, min. 23). Tot i això, un altre parcial negatiu per a les mataronines (de 8 a 2), tornava a ampliar diferències (45-37, min. 30).
L’últim quart, la UEM va fer un gran paper anotant 26 punts, 10 d’ells de Queralt Coll. Gràcies a això, el conjunt entrenat per Dani Perdiguero va arribar amb opcions al final del partit: quan faltava menys d’un minut, el marcador senyalava 62-60. Després d’un intercanvi de punts, amb 65-63 en l’electrònic, Judit Ortiz va tenir l’última oportunitat del partit per empatar, però el resultat ja no es va moure. Les grogues van tornar amb la derrota a Mataró.