dimarts, 21 de maig del 2019

La Unió Esportiva Mataró, campions de Catalunya Cadet de 1r any, i a casa




El Palau Josep Mora va ser la seu de la Final a Quatre del Campionat de Catalunya Cadet de 1r any que es va disputar els passats dies 18 i 19 de maig.

I la Unió Esporiva Mataró, entrenat per Ferran Peña i Jacob Raurell, va proclamar-se’n campió en imposar-se a la final per un contundent 96-57 al C.B. Sant Josep.

El dissabte 18 es van disputar les dues semifinals que enfrontaven, per una banda el Torrot Maresme 3 Viles i el C.B. Sant Josep de Badalona, i per l’altra al JAC Sants i la Unió Esportiva Mataró. Tos dos partits van ser molt renyits i van acabar amb uns marcadors ben ajustats. En la primera semifinal el Sant Pep es va imposar per 62-55 al Torrot. En la segona, els mataronins van guanyar per 59-54 al JAC.

L’endemà, diumenge 19, van tenir lloc els partits pel 3r i 4t lloc i la final. En el primer partit el Torrot Maresme 3 Viles es va imposar al JAC Sants per 64-62. Va ser un encontre també molt disputat com mostra el marcador final, en el que els maresmencs van gaudir d’avantatges de fins a 10-12 punts però que una reacció final dels barcelonins va posar entre les cordes al Torrot. Finalment, bronze pels del Maresme.

La final es va disputar a les 19h amb unes grades del Palau Josep Mora que feien goig, i un ambient del de les grans ocasions. El partit però, no va tenir història ja que els mataronins van sortir a per totes i amb un joc ràpid i precís van marxar ràpidament en el marcador, que durant pràcticament durant tot l’encontre doblava el dels badalonins: 55-27 a la mitja part; 80-39 al final del 3r quart; i finalment 96-57. Victòria i campions de Catalunya!!

L’enhorabona a tot l’equip i al staff tècnic per aquesta fita i per fer-nos gaudir d’una final amb un nivell de bàsquet tan alt. FELICITATS!!