dimecres, 22 de maig del 2019

El Grupo Marthe UEM perd el primer partit de permanència a Copa

El Sènior B masculí va perdre el passat diumenge 19 el primer partit d’una sèrie de tres en la Fase de Permanència a Copa Catalunya, davant el Castellar del Vallès per un clar 73-60.

Els mataronins, amb un parcial al primer quart de 9 a 20, van començar el partit amb un joc brillant que afegit al poc encert per part dels rivals donava aquest clar aventatge d’11 punts. En el segon quart el Castellar va clavar 7 triples, va endurir la defensa i en una violenta entrada es va lesionar en Conrad a falta de dos minuts per la mitja part.  S’arribava al descans amb 35-33, encara tot obert. En el tercer i últim quart, l’encert en els triples i la intensitat defensiva del rival no va tenir resposta per part groga. El Castellar va fer 13 de 43 triples, 39 punts, i els mataronins només 3. En faltes també els del Vallès van quedar per davant, 24 per  18.

Queda una oportunitat el proper dissabte 25, a les 18.05h, a casa, al Palau Josep Mora i amb la televisió de testimoni, pel Canal la Xala. Últim partit a casa del Senior B Masculí. No us podeu perdre aquest partit, en el que s’ha d’anar a per totes per superar la Fase de Permanència.