dimarts, 16 d’abril del 2019

Segona quinzena d'abril!

Concert Duo Marta&Misaki

24 d’abril, 20h


Arriben al cicle Liceu Cambra dues joves promeses del panorama musical clàssic entregades a trobar la perfecta unió entre flauta i piano: la flautista Marta Torres i la pianista Misaki Pascual, exalumnes del Centre Superior de Música Liceu.
reserva d'entrades >>

Concert Alex Alguacil

25 d’abril, 20h 


El professor del centre i pianista, Alex Alguacil té ja una considerable trajectòria internacional, les seves actuacions l’han portat als escenaris més importants de Nord-Amèrica, Europa i Japó. Aquest 25 d'abril oferirà un concert amb obres de Liszt, Rachmaninoff i Prokofieff.
informació del concert >>

Visita de Giuliano Sommerhalder 

26 i 27 d’abril Masterclass, 29 d’abril 20h Concert
 

Gaudiu amb la versatilitat d’un trompetista multipremiat a nivell internacional. Sommerhalder oferirà els seus consells dins la Masterclass de dos dies al Centre Superior i acabarà amb un concerts dins del cicle Liceu Cambra.
més informació>>

Masters del Liceu Cambra: Berrod, Zajick


Durant l’última quinzena ens visitaran: Philippe Berrod, un dels més grans clarinetistes francesos i Dolora Zajick una cantant única en la seva classe.
més informació>>

Pianissím II

30 d’abril 20h - Entrada gratuïta, registre obligatori.
 

Una selecció dels alumnes més destacats del Departament de Piano del Centre Superior, ens oferiran un seguit de recitals on una vegada més demostraran l’alt nivell de la seva formació.
informació >>

Love in Syria

2 de maig 20.30h


Espectacular programa musical que viatja entre la música tradicional síria, música moderna i  la fusió flamenca. Comptarà amb més de 15 músics de diferents nacionalitats, que plegats actuaran per fer de la música un llenguatge lluny de la guerra i els conflictes.
Apunta't >>
Twitter
Facebook
Instagram
YouTube
FUNDACIÓ CONSERVATORI LICEU
Nou de la Rambla, 88