dilluns, 15 d’abril del 2019

3 noves estrenes en català :: Tocs 165

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Abril 2019 #165
:: Els films 'Vull menjar-me el teu pàncrees', 'El parc màgic' i 'La Mia i el lleó blanc' s'estrenen en català aquest divendres
Els films Vull menjar-me el teu pàncreesEl parc màgic i La Mia i el lleó blanc s'estrenen aquest divendres, 12 d'abril, doblats al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
Vull menjar-me el teu pàncrees
Aquest film d'animació, distribuït per Selecta Vision, ha estat dirigit per Shin'ichirô Ushijima.
Jo és un estudiant de secundària que no té gaire interès pels altres. Un dia, en una sala d'espera d'un hospital, troba un llibre titulat Viure amb la mort, que resulta ser el diari secret de Sakura Yamauchi, una noia de la seva classe. Al diari, hi explica que li han diagnosticat una malaltia pancreàtica terminal i que ha decidit no explicar-ho a ningú.
Tràiler de Vull menjar-me el teu pàncrees
El parc màgic
Dels estudis Ilion arriba aquest film d'animació dirigit per Dylan Brown.
La June és una nena molt creativa amb una gran imaginació. Durant un passeig pel bosc descobreix un increïble parc temàtic atapeït de fascinants atraccions i animals que parlen. És el parc que havia dissenyat quan era petita. El problema és que ara està mig desballestat i és un caos absolut. La June haurà de fer servir la imaginació per tornar al parc la màgia que havia tingut.
La Mia i el lleó blanc
El film ha estat dirigit per Gilles de Maistre i interpretat per Daniah De Villiers, Mélanie Laurent, Langley Kirkwood, Ryan Mac Lennan, Lionel Newton, Lillian Dube i Brandon Auret.
A Contracorriente Films distribueix aquesta pel·lícula ambientada a Sud-àfrica. Quan la Mia es trasllada de Londres a Sud-àfrica amb la seva família se sent desubicada fins que coneix el Charlie, un cadell de lleó blanc. Quan el cadell creix la Mia descobreix que el seu pare el vol vendre. Llavors decideix escapar-se per alliberar el seu amic.
Tràiler de La Mia i el lleó blanc
Trobareu informació actualitzada sobre cinema en català a:
Portal Cinema en català
Facebook Cinema en català 
 
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

TwitterFacebookImprimeix
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya