dimarts, 16 d’abril del 2019

L’UEM C. Ponce prem l’accelerador

Un gran primer quart va decantar la victòria per les de casa

Les noies del C. Ponce escoltant les ordres de l'entrenador. | Arxiu - Dani Ferrer

Les mataronines van arrencar el partit amb contundència, molt endollades tant en atac com en defensa, per acabar firmant un gran primer quart (20-8).

El segon període el Roser va millorar en atac, mentre que les mataronines van perdonar des de tir lliure. Gràcies a dos triples d’Andrea Cobo als últims minuts en va arribar al descans amb un coixí de 8 punts (30-22).

Tots dos equips van sortir poc efectius després de la mitja part. El tercer quart va estar marcat per poques cistelles i va mantenir les diferències (41-34).

A l’inici de l’últim quart, 5 punts seguits del Roser van fer que el partit estigués totalment obert (41-39). Tot i que no van aconseguir capgirar el resultat, les mataronines van haver de patir en veure que les rivals les seguien molt de prop. El partit arribava a l’últim minut 60-54. El marcador local ja no es va moure, però les visitants van seguir sumant. Finalment, però, van quedar-se a només dos punts i la victòria es va quedar a casa (60-58).