dijous, 14 de febrer del 2019

L'OBC dedica als refugiats els seus concerts d'aquest cap de setmana

L'AUDITORI I L'OBC S'UNEIXEN A OPEN ARMS I CASA NOSTRA, CASA VOSTRA PER DEDICAR ALS REFUGIATS ELS CONCERTS D'AQUEST CAP DE SETMANA

Rafael Payare dirigeix Vida d'heroi de Richard Strauss i l'estrena d'Alle vittime senza nome de Peter Eötvös, en record dels morts al Mediterrani
15, 16 i 17 de febrer · Sala 1
Rafael Payare director
STRAUSS: Mort i transfiguració, op. 24 Vida d’heroi, op. 40
EÖTVÖS: Alle vittime senza nome
L’OBC interpreta Vida d’heroi de Richard Strauss, un poema simfònic colossal i endimoniadament difícil. A més, l'estrena de l’última obra de Peter EötvösAlle vittime senza nome, un plany per la mort de refugiats al Mediterrani amb un raig d’esperança: música lligada a l’actualitat i a les emocions que vol contribuir a fer un món més just. 
Dediquem aquests concerts a les persones refugiades com a part del compromís social de l’OBC i per iniciativa de L’Auditori juntament amb l'ONG Open Arms i l'entitat Casa nostra, casa vostra. Aquesta col·laboració arriba en un moment especialment crític per l'aturada dels vaixells de salvament humanitari i quan es compleixen dos anys de la gran manifestació sota el lema "Volem acollir". 
 
🆘 Si compreu les vostres entrades amb la tarifa REFUGI, el preu serà el mateix i els beneficis es lliuraran a Open Arms. 
📢 Compra les teves entrades seleccionant la tarifa REFUGI