dimecres, 13 de febrer del 2019

El Mataró Feimat no falla a casa d'una de les ventafocs




Guanya a Castellbisbal i s'arma de moral per rebre diumenge al líder

El Castellbisbal és un dels equips més fluixos del grup català d'EBA i comparteix amb el Calvià la condició de 'Ventafocs', com popularment es coneix als equips que tanquen la taula. El Mataró Feimat el va visitar i li va infligir la que és la seva onzena derrota seguida. Curat d'espants per ocasions en què s'ha fallat contra qui no tocava, l'equip groc va saber tenir controlat el partit, assegurar-se els punts i pensar obertament en la visita del líder de la categoria, el Tarragona, diumenge que ve al Palau Josep Mora. Els de Charly Giralt arribaran ben valents a l'envit i amb possibilitats fins i tot d'empatar a punts amb el líder si aquest surt noquejat de Mataró.

De nou el millor del Feimat va ser un David Romero que se'n va anar fins a una valoració de +37, amb 25 punts anotats. Està en estat de gràcia.

El partit de Castellbisbal va començar, pel Feimat, al segon quart. El primer va ser de tempteig, amb uns locals contundents i amb ganes d'enterrar la mala ratxa. Del diàleg inicial es va passar al monòleg del segon parcial, que va permetre als grocs anar amb un + 8 al descans i, al tercer quart, seguir ampliant el marge. Que no es desempalleguessin del tot dels locals –que guanyarien per dos punts el darrer parcial– va fer que l'equip no es desendollés del partit. Potser millor per acabar d'agafar rodatge.

CASTELLBISBAL 63 - MATARÓ FEIMAT 71
Parcials: 18-15, 9-18, 16-20, 20-18
MATARÓ FEIMAT:
Solé (14), Viñallonga, Rodríguez, Ventura, Juanola (6), Ariño (11). Romero (25), Tardío, Touré (8), Diallo, Traver (5).