dijous, 14 de febrer del 2019

Bona victòria sobre el Banyoles del Construtoni Ponce UEM




Manté a ratlla un dels equips cuers i recupera el gust del triomf
Havien de guanyar i van guanyar. El Construtoni Ponce UEM va saber recuperar el bon fer assolint la victòria contra un dels equips cuers de Copa Catalunya: el Banyoles. Lluny de ser un partit fàcil, les grogues van comandar en tot moment el marcador però les rivals mai es van deixar anar del tot, propiciant que no hi hagués ni un sol minut de tranquil·litat fins el toc de botzina final. En aquest fet, però, cal trobar-hi també la bona lectura: les mataronines van haver de tirar de feina i concentració durant tot el partit i això les retorna al quadre alt de la classificació.
Només al segon quart, per moments, va semblar que el partit podria tendir a la placidesa. L'avantatge del Construtoni Ponce UEM va enfilar-se ràpidament fins més enllà dels deu punts però les del Pla de l'Estany van reaccionar amb orgull i van reajustar el partit, arribant-se a posar-se a una cistella d'empatar. Una darrera estrebada local, però, va situar una mitgera de punts de seguretat.
Tornant del descans, de nou, les de fora van proposar-se d'assaltar el partit aquí el Construtoni Ponce va saber bregar-se i esperar noves oportunitats. El guió es va tornar a repetir i a mig darrer quart, per fi, el forat es va reobrir fins al coixí de punts final. La millor de les grogues, aquest cop, va ser Ariadna Magriñà amb 16 unts.

CONSTRUTONI PONCE UEM 70 - BANYOLES 65
Parcials: 20-12, 15-14, 14-22, 21-17
CONSTRUTONI PONCE UEM: Guillamat, Cuní, Balmes, Vico, Domènech (5), Coll (12), Magriñà (16), Cobo (12), Molina (11), Martinez, Llobet, Solé (14).

Publicat per