dimarts, 26 de febrer del 2019

El Construtoni Ponce UEM perd un partit que no s'hauria d'haver escapat




No consoliden les avantatges que obté i acaben derrotades als compassos finals
           
Al Construtoni Ponce UEM se li va escapar de davant dels nassos un partit que no s'hauria d'haver escapat. Com a locals, les grogues no van saber matar el matx quan van poder i al final el GrupBarna va tenir encert o picaresca i va acabar per capgirar la situació. El partit del Mora va tornar a mostrar un equip groc capaç de ser les dues cares de la moneda a la vegada, cosa que va propiciar dinàmiques divergents durant tot el partit.
Les barcelonines se'n van anar de deu punts al primer quart però les grogues van despertar-se i van remuntar ràpidament, escapant-se elles al segon quart. El joc del gat i la rata va dur a un empat de forces que va desembocar a un final del partit on haurien pogut guanyar tots dos.

Cal dir que les noies d'Àlex León van ser les que van tenir, en els dos darrers quarts, les millors rendes però no van poder consolidar avantatges de 5 i 6 punts a favor. A dos minuts pel final les barcelonines van igualar la contesa i, en aquesta tessitura, va passar el que sovint dictaminaria la Llei de Murphy aplicada a l'esport. Derrota per les de casa. Quan no tocava. Diu la dita que no s'ha de perdonar.

CONSTRUTONI PONCE 56 - GRUPBARNA 59
Parcials: 22-15, 7-16, 13-11, 14-17
CONSTRUTONI PONCE UEM:
Guillamat, Cuní (5), Domènech, Coll (2), Magriñà (23), Cobo (14), Molina (6), Martínez, Solé (6).

Publicat per
Fotos: Daniel Ferrer