dimecres, 3 d’octubre del 2018

El Feimat sotmet el Valls a casa seva




Els 30 punts d'avantatge donen fe de la gran superioritat exhibida

Diuen que si vas a Valls has d'alçar el cap tres vegades: per menjar calçots, per veure castells i per admirar el campanar més alt del país. Qui els ho hauria dit als jugadors locals, però, que ells també haurien de mirar amunt per veure un Mataró Feimat gegantí que dissabte es va imposar en un escenari amb fama i història de difícil per ni més ni menys que 30 punts d'avantatge.

L'equip de Charly Giralt ho va fer tot bé –i el seu rival no va tenir el dia, més aviat tot el contrari– pel que tots quatre parcials van ser de signe clarament groc al pavelló Joana Ballart.

Els jugadors grocs van mostrar durant tot el partit una gran defensa que va provocar curtcircuits en tot moment a l'atac dels locals. La pressió era angoixant i una de les claus va ser la rotació dels visitants que els va permetre no abaixar el llistó de l'exigència física. Al timó de l'equip va tenir un dia força inspirat Jaume Solé amb quatre triples encistellats i fins a 14 punts obtinguts. Amb el marcador favorable, Giralt va voler i poder donar minuts i protagonisme a tota la plantilla, fet que va ajudar a una motivació coral fins al darrer dels minuts de joc.

Un partit quasi perfecte
L'entrenador dels grocs, Charly Giralt, posava en molt valor la victòria aconseguida: "per guanyar en una pista com Valls ho has de fer tot quasi perfecte i l'equip ha estat en tot moment molt concentrat, amb molta intensitat en defensa que cada canvi mantenia". Giralt assegurava que "molt poques vegades a la vida es pot guanyar de 30 en una pista així". Partit "més que complet", afegia.

CB Valls 52- MATARÓ FEIMAT 82
MATARÓ FEIMAT: Jaume Solé (18), Albert Viñallonga (7), JF Cabrera (7), Eduard Rodríguez (5), Sergi Ventura, Jordi Juanola (14), Ignasi Ariño (7), David Romero (12), Jordi Estany (5), Omaru Touré (2), Marc Traver (5).
Parcials: 10-18, 16-23, 14-21, 12-20.

Publicat per