dijous, 4 d’octubre del 2018

Activitats octubre, arranquem de nou!

Arriba la tardor i això vol dir que el millor jazz desembarca al Conservatori Liceu! Aquest octubre torna el cicle Liceu Jazz amb la visita a Barcelona dels grans mestres internacionals que venen al Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Coneix-los de prop i aprèn d’Orrin Evans, Billy Childs, Ethan Iverson i Mark Turner en un dels cicles de masterclasses i concerts més destacats del país!
veure les masterclasses >>
El nostre cicle de jam sessions inaugura temporada! Cada dijous, la nit barcelonina s’anima amb una cita obligada pels amants del jazz, que poden gaudir-lo al Cafè del Conservatori en el millor ambient. Dee Jay Foster, Víctor de Diego... escoltaràs alguns dels millors músics actuals que són professors del Conservatori Liceu acompanyats dels seus alumnes, a més de la cita mensual amb la Liceu Big Band
properes Jams >>
Sabeu que el Conservatori Liceu serà un dels grans escenaris del Concurs de Juventudes Musicales de España en l’edició que per primera vegada s’obrirà a l’àmbit del jazz i la música moderna? Els propers 13 i 14 d’octubre podreu assistir a les proves de la que ja és la 91a edició d’un dels certàmens més destacats del país i descobrir els nous talents del jazz que s’hi han inscrit.
més informació del concurs >>

Et convidem al concert de Drop Collective!

 
Després del seu pas pel Jazz&Food, aquesta banda sorgida de les aules del Conservatori Liceu participarà al Bebo Valdés 100! El proper 9 d’octubre el Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona celebrarà a la Sala Barts el centenari del mític pianista que ens deixà el 2013 amb un emotiu homenatge.
Gaudiu d’aquesta promoció exclusiva per als Amics del Conservatori i aconseguiu 1 invitació doble + 2 Voll-Damm cortesia del festival! Només heu d’enviar un correu electrònic a amicsdeljazz@theproject.es abans del dimecres 3 d'octubre (entrades limitades).

NOTÍCIES

Un any més, el Conservatori Liceu va participar en l’Hola Barcelona! Cocktail organitzat per Barcelona Global.
seguir llegint >>
 
El grup Drop Collective, sorgit del Conservatori Liceu, participa en el Jazz&Food 2018
 seguir llegint >>

ElS VÍDEOS 

Descobreix la programació del Liceu Jazz 2018! Masterclasses, concerts, jam sessions... Els grans mestres internacionals del jazz seran al Conservatori Liceu, no t’ho perdis!  veure el video >>
Twitter
Facebook
Website
YouTube
Google Plus
CONSERVATORI DEL LICEU
Nou de la Rambla, 88
Barcelona 08001 SPAIN