dimecres, 3 d’octubre del 2018

A L’Auditori tenim un octubre ple de propostes irressistibles!

 
Els concerts que no et pots perdre!

RODRÍGUEZ VALENZUELA: 29
CrossingLines
Concert inaugural
(Sampler Sèries)

CrossingLines inaugura Sampler Sèriesamb un programa en què sentirem 29, obra encàrrec de Manuel Rodríguez Valenzuela, compositor convidat d'aquesta temporada. Completen el programa dues instrumentacions d'obres barroques del mateix compositor. 
Preu: 7 €

LA PATÈTICA DE TXAIKOVSKI
i Anderszewski al piano
(Temporada OBC)

L'OBC, dirigida per Kazushi Ono, interpreta "La Patètica", obra cabdal deTxaikovski. També sentirem el concert més mozartià de Bartók a mans del pianista Piotr Anderszewski i l’homenatge que l’OBC ha encarregat aMarcos Fernández amb motiu del centenari de Leonard Bernstein
Preu: de 10 € a 58 €

ORQUESTRA DA CAMERA: SERENATA DE TXAIKOVSKI
Concert inaugural
(Música de Cambra)
L’Orquestra Da Camera, amb membres del Quartet Casals, el Quartet Gerhard, el Quartet Quiroga i joves músics del nostre país que col·laboren habitualment amb les millors orquestres internacionals, interpretarà obres cabdals del repertori per a orquestra de cambra.
Preu: 29 €
PARC JURÀSSIC
(OBCPops)

 
Celebrem el 25è aniversari de Jurassic Park amb la projecció de la pel·lícula de Steven Spielberg en pantalla gegant i la banda sonora de John Williams interpretada en directe per l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). Versió original amb subtítols en català.
Preu: de 10 € a 60 €

JUDITHA TRIUMPHANS, DE VIVALDI
Jordi Savall · El So Original
Concert inaugural
(Música Antiga)
El mestre Savall presenta l’únic oratori deVivaldi que ha perviscut fins als nostres dies i que representa el cim de la seva producció vocal. Una obra que ens colpeix per la bellesa de les àries i les intenses intervencions corals, el dramatisme dels recitatius i la sorprenent varietat tímbrica del conjunt orquestral.
Preu: de 10 € a 84 €
DAMIEN JURADO 
The Horizon Just Laughed
(Sit Back)


Damien Jurado presentarà el seu darrer àlbum, publicat el passat mes de maig. No es pot parlar dels cantautors urbans fonamentals dels últims tres lustres i no mencionar a Damien. El folk-rock sentit i dolgut d'aquest nord-americà de Seattle està abonat a les felicitacions de la crítica i al respecte del públic. 
Preu: 18 €

LA NOVENA DE BRUCKNER
i Gubaidúlina amb Robert Treviño
(Temporada OBC)
Bruckner és el màxim constructor de catedrals musicals i la Novena és la sevaobra culminant. Avui l'escoltarem després de sentir una de les obres més impactants de Sofia Gubaidúlina, la gran compossitora russa contemporània, sota la batuta de Robert Treviño.
Preu: de 10 € a 58 €
ROMEU I JULIETA DE TXAIKOVSKI 
Concert inaugural
(Temporada Banda)
La Banda Municipal de Barcelona obre temporada amb un programa amb obres que retraten les passions humanes. Sota la direcció del nou titular, José R. Pascual-Vilaplana, convidem un dels nostres pianistes més aclamats: Albert Guinovart.
Preu: 16 €

SCHUBERT LIED I
Marie Seidler & Malcolm Martineau
(Música de Cambra)
Després de la primera edició del cicle Schubert Lied la passada temporada, la mezzosoprano Marie Seidler i el pianista Malcolm Martineauinauguraran la segona entrega, que ens permetrà escoltar de nou els lieders del compositor en les veus de joves i prometedors talents. 
Preu: 20 €
LA MISSA DE BERNSTEIN 
Centenari Bernstein
(Temporada OBC)
 
Fa dos anys l’OBC va interpretar per primer cop aquesta monumental obra deBernstein. L’èxit va ser indiscutible. El fet de commemorar enguany el centenari del naixement de l’autor nord-americà ens posa en safata l’oportunitat de tornar-la a programar amb el mateix director que la va estrenar a Barcelona, Clark Rundell.
Preu: de 10 € a 58 €

CHASSOL 
Indiamore
Concert inaugural
(Sit Back)
El carismàtic i talentós Christophe Chassol presenta Indiamore, un treball en què el material d’àudio del documental dialoga amb la música en directe per obtenir un so inspirador i original. En col·laboració amb el festival In-Edit i el Voll Damm Festival de Jazz de Barcelona. 
Preu: 15 €
VERDAGUER, POEMA D'AMOR A LA TERRA 
(Temporada Banda)
L’emotiu i intens poema Canigó és el plat fort d’aquest programa. Comptarem amb l'actor Lluís Soler com a narrador i amb la soprano Mariona Pallachs.Sentirem obres de Rafael GrimalAgustí BorgunyóFèlix Martínez Comín iSalvador Brotons, que també es farà càrrec de la direcció.
Preu: 14 €
Estrenem nova revista

A L'Auditori estrenem una nova publicació trimestral pròpia, editada en col·laboració amb el Grup Enderrock. Hi trobareu entrevistes, articles i reportatges sobre tota la programació, que us mantindran informats de tot el que succeeix a les nostres sales.

 
Busqueu el primer número a tots els concerts inaugurals!
Més informació i horaris al web de L'Auditori

Les seves dades figuren en el fitxer Activitats de L’Auditori, responsabilitat del Consorci de l’Auditori i l’Orquestra. Pot corregir o accedir a aquestes dades comunicant-ho al telèfon 93.247.93.00 o a l’adreça electrònica info@auditori.cat. Si heu rebut aquest correu per error, us demanem que aviseu al remitent al més aviat possible i l’esborreu de la vostra bústia sense definir-lo com a correu brossa (spam).

© 2018 Consorci de l’Auditori i l’Orquestra