dimarts, 2 d’octubre del 2018

Primera victòria del GRESS Platges de Mataró a Copa Catalunya.

Les noies del sènior s’han endut la victòria contra Femení Sant Adrià (FSA) en un partit molt intens per les dues parts. La sortida de les de Mataró va ser molt intensa en defensa i encertada en atac que obria uns punts de diferència en el marcador i donava la tranquil·litat per canviar la dinàmica dels començaments dels partits anteriors. Les joves jugadores de FSA amb molta qualitat, amb experiència en campionats de Catalunya i Espanya, van plantejar un partit de màxima intensitat, durant tot el partit van oferir un gran desplegament de pressió a tota la pista, intensitat defensiva i eficàcia des de la línia de 3 punts .

El primer quart va acabar en empat a 15 gràcies a la bona reacció de les jugadores del Besòs que retallaven la diferència amb 2 triples seguits. El segon quart va ser un intercanvi d’accions i reaccions que evitaven que les de Mataró s’anessin en el marcador, però Sant Adrià no va aconseguir posar-se per davant del marcador en cap moment del partit. Tots dos equips van aprofitar per rotar a totes les jugadores i guardar forces per a una segona part que es preveia molt intensa. Al descans es va arribar amb 32 a 31 en el marcador.

La defensa de Mataró va marcar el 3r quart i el partit. Amb una sortida intensíssima, estrenyent en totes les línies, robant i corrent, les nostres van aconseguir en 6 minuts anotar 18 punts deixant a FSA en 2, amb 50 a 33 al marcador. Però la gran qualitat de la del Besòs les va fer reaccionar al final de quart i ajustar el marcador a 55 a 43 al final del 3r quart.

L’últim quart va començar com va acabar el tercer, amb FSA intentant retallar la diferència i Mataró guardant la collita adquirida. L’avantatge es va retallar fins als 6 punts al minut 34 (58-52). A partir d’aquest moment Mataró va gestionar les defenses i l’atac per mantenir el control del partit i emportar-se la victòria per 64 a 56.

Felicitem a les jugadores de Mataró pel bon partit realitzat, pel canvi de dinàmica amb què s’havia començat la temporada i han portat al partit la gran feina que fan en els entrenament.