dijous, 15 de març del 2018

Estrena amb bon peu davant l’Almeda

El Gress Platges de Mataró comença la segona fase contra un dels rivals més durs del grup

Després de veure ajornada la seva primera jornada a la segona fase de Copa Catalunya davant del Cerdanyola, el conjunt que entrena Charly Giralt debutava aquest passat cap de setmana a casa contra el Basket Almeda, el segon classifciat del grup 1 durant al primera fase.

Les mataronines ja van començar amb bon peu l’enfrontament, molt encertades en atac i dominant el primer quart per 22 a 17.

Al segon període, tot i baixar lleugerament l’encert ofensiu, les grogues van continuar dominant el partit i, a l’arribar el descans, fins i tot havien augmentat lleugerament la seva diferència, 39 a 31.

A la represa, les visitants van reaccionar i defensant molt bé, van anar igualant molt l’enfrontament fins a arribar-se al final del període amb només 3 punts de diferència per al conjunt local, 52 a 49.

Però les mataronines no es van deixar sorprendre, i a l’últim període van tornar a millorar en defensa i en atac, davant d’un conjunt que estava pagant l’esforç fet durant el tercer quart intentant remuntar l’enfrontament, per acabar enduent-se el partit per un marge de 10 punts. Una victòria que permet millorar la classificació a les grogues, que acumulaven un registre molt baix degut als enfrontaments directes de la primera volta.

Gress Platges de Mataró 71 – 61 Basket Almeda
Gress Platges de Mataró: Gómez, Cuní (17), Balmes (2), Coll (13), Magriñà (16), Cobo (3), Chasco, del Moral (3), Portillo (2), Milla (12) i Murat (3). 18 de 41 en tirs de 2, 9 de 16 en tirs de 3 i 8 de 13 en tirs lliures.
Parcials: 22-17, 17-14, 13-18 i 19-12.