dimecres, 14 de març del 2018

Contundent victòria del Mataró Feimat




Els unionistes superen el cuer, el Cerdanyola, per 87-56.

El Mataró Feimat va tornar al camí de la victòria amb un contundent triomf per 87-56 davant el cuer del seu grup de Lliga EBA, el Cerdanyola. Els mataronins necessitaven retrobar-se amb les bones sensacions al Josep Mora i així va ser des d'un primer moment. D'aquesta manera els unionistes es troben vuitens amb 9 victòries i 11 derrotes.

Els mataronins van agafar avantatge en el primer període davant els vallesans amb un parcial de 24-19 que donava certa tranquil·litat. Jugadors com Cabrera o Solé es trobaven còmodes de cara a cistella (13 i 12 punts respectivament) i això va permetre obrir encara més forat abans del descans amb el 13-10.

A la represa, els unionistes van seguir dominant clarament el partit sense donar marge per l'equip visitant. El 23-18 ja deixava una distància important de cara al darrer període, on els unionistes es van agradar molt i van desplegar tot el seu potencial ofensiu: 27-9 i victòria de 31 punts que donarà optimisme per acabar amb bon peu el que resta de temporada.

Publicat per