dimecres, 17 de gener del 2018

Victòria del GRESS, tot i les baixes

El Mataró guanya al Roser per 59 a 55. El partit ha començat amb un Roser molt intens, que no li costava trobar facilitats en atac, i aquesta superioritat es veia reflectida al marcador quan al minut 4 Castejon havia de parar el joc per un parcial de 5 a 10. Semblava que el temps mort servia a les grogues, que aconseguien empatar el partit a 10. Però un cop més la duresa del joc rival, passava per sobre les del Mataró. A l’equador del segon període, el roser tornava a marxar en el marcador de 8, 19 a 27.
A la represa, semblava que el Mataró tornava amb les piles carregades, i s’aconseguien posar per davant al marcador. La igualtat per això s’allargava fins als instants finals, amb roser que segons diu el seu entrenador, David Cuartero no sabia definir els darrers minuts. Posteriorment dues cistelles consecutives del Roser farien perillar la victòria local. Finalment però, Magrinyà des de la línia de tir lliure, donava el triomf pel Mataró amb un resultat final de 59 a 55.