dimecres, 17 de gener del 2018

Activitats Gener 2018

Aquest mes de gener s’obre el període d’inscripció per a les Beques Ferrer-Salat 2018. Per primera vegada aquestes ajudes, que permeten cada any a molts joves talents fer de la música la seva professió al Conservatori del Liceu, ofereixen 12 beques que cobriran els 4 cursos d’estudis superiors.

Beques Ferrer-Salat 2018

Compartir    

El cicle Liceu Cambra 2018 comença amb el retorn al Conservatori del Liceu de Jacques Zoon, qui fou flautista preferit d’Abbado i reconegut mundialment per les seves interpretacions de Mozart. Una cita imprescindible amb els consells d’un referent dels instruments de vent.

16 i 17  / GENER

Masterclass amb Jacques Zoon

Compartir    

Ramón Ortega és un dels grans intèrprets de la seva generació i oboè solista de l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera amb el seu titular Mariss Jansons. Amb ell descobrirem els secrets d’aquest delicat instrument durant dos dies de masterclasses que inauguren el cicle Liceu Cambra 2018.

16 i 17 / GENER

Masterclass amb Ramón Ortega

Compartir    

El primer concert del cicle Liceu Cambra 2018 ens portarà una gran cita musical. El dia abans de la seva masterclass, tindrem el luxe de poder escoltar en concert Stefan Dohr, primer trompista de la Filharmònica de Berlín, en un recital deliciós dedicat al repertori francès per a aquest instrument i amb la participació de professors i alumnes del centre.

22 / GENER 

Concert de Stefan Dohr

Compartir    

23 i 24 / GENER 

Masterclass de Stefan Dohr

Compartir    

No podia faltar al cicle Liceu Cambra el retorn de Pavel Vernikov i Svetlana Makarova, una cita amb l’essència de l’escola russa del violí i amb el prestigi d’una versió actual i moderna de la tradició que aquesta parella, deixebles de David Óistrakh i Maya Glezarova respectivament, ha mostrat arreu del món.

30 i 31 / GENER

Masterclass amb Pavel Vernikov i Svetlana Makarova

Compartir    

El Cor Vivaldi – Petits Cantors de Catalunya torna al Conservatori del Liceu per oferir el segon concert del seu cicle “Les Quatre Estacions del Cor Vivaldi”. Aquesta vegada, el cor interpretarà un programa basat en el classicisme musical, amb obres de Johann Baptist Vanhal i Johann Michael Haydn.

20 / GENER

Concert del Cor Vivaldi

Compartir    

El saxofonista nord-americà Bill McHenry serà el gran protagonista de les primeres Jam Sessions del 2018. El prestigiós col·laborador insígnia de Paul Motian i Los Guachos de Guillermo Klein, professor del Conservatori, acompanyarà els alumnes del centre en les cites jazzístiques de cada dijous al Cafè.

18 i 25 / GENER

Jam Sessions amb Bill McHenry

Compartir    

NOTÍCIES

Un any més, el Conservatori del Liceu acull les Audicions Preliminars, les Segones Proves i les Semifinals del Concurs Internacional de Cant Tenor Viñas, qui fou estudiant del centre.


L’emissora Catalunya Música emetrà aquest mes de gener dos concerts de la passada edició del cicle Liceu Cambra, el del duo d’Alba Ventura i Júlia Gállego i el dels Premis Extraordinaris del Conservatori.

El Conservatori del Liceu serà la seu de les convocatòries de jazz del Concurso Juventudes Musicales de España, en la primera vegada que el certamen s’obre a aquest estil de música

ÚLTIMS VÍDEOS 

Descobreix tota la programació de masterclasses i concerts del cicle Liceu Cambra 2018!
La Banda Simfònica del Conservatori del Liceu, dirigida per Xavier Pagès-Corella, interpreta una peça d’Arturo Márquez plena d’energia i vitalitat.

Twitter
Facebook
Website
YouTube
Google Plus
CONSERVATORI DEL LICEU
Nou de la Rambla, 88
Barcelona 08001 SPAIN