dimarts, 30 de gener del 2018

Martin Fröst, Simfònica, Carlos Álvarez, Portes Obertes, i molt més!

El cicle Liceu Cambra continua amb tres masterclasses d’autèntic luxe. Per una banda, els aficionats als instruments de vent estaran d’enhorabona amb les visites de la jove fagotista Sophie Dartigalongue i d’una de les estrelles actuals del clarinet, el virtuós Martin Fröst; per altra banda, els amants de la lírica gaudiran amb el retorn al Conservatori d’un dels grans barítons verdians de la nostra època: Carlos Álvarez.

1 / FEBRER 

Masterclass amb Martin Fröst

Compartir    

1 / FEBRER 

Masterclass amb Carlos Álvarez

Compartir    

12 / FEBRER 

Masterclass amb Sophie Dartigalongue

Compartir    

La Kaimerata torna amb un cicle de tres concerts dins Liceu Cambra que ens descobriran les sonoritats de la música de cambra txeca. La música de Dvořák, Janáček i Suk serà la gran protagonista de la 8a temporada al Conservatori del Liceu de la formació que dirigeix el violinista i professor del Conservatori Kai Gleusteen.

2  / FEBRER

Kaimerata Concerts

Compartir    

PROMO !

Pack 3 concerts: 20€

Compartir    

El gran repertori simfònic torna al Conservatori del Liceu de la mà de la seva formació orquestral més extensa en el seu primer concert d’aquest curs 2017-2018. L’Orquestra Simfònica del Conservatori dirigida per Manel Valdiviesooferirà un programa amb obres de Debussy, Stravinsky i Rodrigo amb la participació solista d’Alí Arango, Premi Extraordinari d’Interpretació del curs passat.

GRATUÏT - AFORAMENT LIMITAT - INSCRIPCIÓ OBLIGATÒRIA - alumnes Centre Superior, accés directe amb el carnet!

8 / FEBRER

Concert amb l'Orquestra Simfònica

Compartir    

Els conjunts de cambra i la nova creació sonora també tenen espai dins el cicle Liceu Jove. Podrem descobrir formacions tan poc usuals com atractives, com l’Orquestra de Guitarres, el Quartet de Flautes i l’Octet de Violoncels, i submergir-nos en el repertori contemporani i les obres dels alumnes de Composició amb l’ensemble Liceu XXI.

FEBRER

Petits Conjunts i Liceu XXI

Compartir    

Un any més tindreu l’oportunitat de visitar-nos durant la Jornada de Portes Obertes del proper 17 de febrer. Si esteu interessats en realitzar els vostres estudis superiors al nostre centre, podreu conèixer les nostres instal·lacions, professors i línia pedagògica. Ja podeu inscriure-us-hi!

17 / FEBRER

Jornada de Portes Obertes

Compartir    

El període d’inscripció per a les Beques Ferrer-Salat 2018 continua obert. Durant tot aquest mes de febrer podeu optar a aquests ajuts que permeten cada any a molts joves talents fer de la música la seva professió al Conservatori del Liceu. Per primera vegada s’ofereixen 12 beques que cobriran els 4 cursos d’estudis superiors.

BEQUES FERRER-SALAT

Compartir    

Després de la seva participació al 49è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, la Liceu Big Band torna a les seves col·laboracions mensuals amb les Liceu Jam Sessions. La formació dirigida per Sergi Vergés inicia el 2018 plena d’energia als dijous de jazz al Cafè; i la setmana següent, torna el saxofonista nord-americà i professor del centre Bill McHenry!

FEBRER

Jam Sessions

Compartir    

NOTÍCIES

Un any més el Conservatori del Liceu es converteix en un dels grans escenaris de la BCNegra en la tretzena edició d’aquesta trobada dedicada a la narrativa negrocriminal.
El Conservatori del Liceu acollirà la Jornada Demografia i Educació:escenaris de futur, organitzada per la Coordinadora Catalana de Fundacions, de la qual el nostre centre és membre.
Els alumnes de cant del Conservatori tornen a ser premiats al Concurs Internacional de Cant Tenor Viñas en la recent 55a edició del prestigiós certamen.
Els alumnes Sergio Monsalve (contratenor) i Francesco de Grazia (guitarra), van interpretar obres de Barrios, Giuliani i Händel al Parlament de Catalunya durant l’Acte Institucional del Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust.

ÚLTIMS VÍDEOS 

El Dúo Villa-Lobos, format pels antics estudiants del Conservatori del Liceu Cecilia Palma i Edwin Guevara van visitar el centre per presentar-nos el seu darrer treball discogràfic com a debut amb el segell Naxos.

Twitter
Facebook
Website
YouTube
Google Plus
CONSERVATORI DEL LICEU
Nou de la Rambla, 88
Barcelona 08001 SPAIN