dimarts, 30 de gener del 2018

El Mataró Feimat no pot trencar amb la mala ratxa

Els grocs cauen a Palma malgrat mantenir opcions fins els últims instants

Després de tres derrotes consecutives el Mataró Feimat buscava recuperar el camí de la victòria, però el rival no era el més fàcil per aconseguir-ho. Els mataronins jugaven a Palma davant d’un rival que ocupava la tercera posició a la taula classificatòria.

El partit va ser molt igualat, amb una primera alternant cistelles per part dels dos equips amb petites alternatives al marcador. Al descans, el 30 a 29, deixava clar que tot encara estava per decidir-se.

A la segona part, un bon parcial dels locals al tercer quart els permetien aconseguir la màxima diferència, però sense acabar de despenjar-se al marcador. Però el gran partit de Diallo, que sembla haver tornat en plena forma de la lesió, mantenia els grocs dins el partit.

A l’últim quart, els de Charly Giralt no van tirar la tovallola i van aconseguir ajustar encara més el marcador, malgrat tot, però, el conjunt local va saber gestionar els últims instants de l’enfrontament i fer-se amb la victòria.

Palma 70 – 67 Mataró Feimat
Mataró Feimat: Diallo (22), Solé (8), Serratacó (11), Cabrera (4), Rodríguez (2), Viñallonga (3), Romero (15), Espiga, Tardio (2) i Sola. 18 de 39 en tirs de 2, 4 de 17 en tirs de 3 i 19 de 24 en tirs lliures.
Parcials: 15-12, 15-17, 27-20 i 13-18.