dilluns, 29 de gener del 2018

Punt i final a una de les reformes més importants de la Sala Cabanyes



Finalitzades les obres de la Sala Cabanyes i les adequacions al Centre Catòlic, l’escola Balmes i la Gàbia, la pista esportiva. Es tracta de les reformes estructurals més importants que ha patit la ‘Sala’ en tota la seva història i això l’ha aturat durant més de set mesos. S’han canviat les cobertes per retirar la uralita, s’han reemplaçat els seients de la platea i han canviat petits detalls. Quim Llorens, membre de la junta del Centre Catòlic explica que les obres no són vistoses, però sí necessàries.

Ara ja es tornen a representar els Pastorets, als que per cert els queden encara quatre funcions, es fan classes habituals i s’ha reprès l’activitat esportiva a la Gàbia. Tot enllestit sobre el temps previst i, tal com diu Llorens, només queden petits retocs per polir.

Les reformes van iniciar-se al mes de maig i han tingut un cost de 800.000 euros. De fet, quan acabin els Pastorets, el teatre seguirà viu a la Sala Cabanyes. Billy Elliot i Els Miserables seran les properes representacions.

Publicat per
Informa: M.Rodríguez/E.Andrés
24/01/2018
http://mataroaudiovisual.cat/noticia/cultura/punt-i-final-una-de-les-reformes-m%C3%A9s-importants-de-la-sala-cabanyes