dimecres, 20 de desembre del 2017

Per Nadal, vine a L'Auditori!


UNA NIT A BROADWAY
Amb Andrew Lloyd Webber
(Temporada OBC)

22 i 23 de desembre 
Els musicals d’Andrew Lloyd Webber han aconseguit gravar-nos al cap melodies immortals: Cats, Evita, Jesucrist Superstar, El fantasma de l’òpera... En aquest concert, no en faltarà cap!
Amb solistes del West End de Londres.
Preu: de 10€ a 58€ 

ELS PASTORS MÚSICS
A partir de 6 anys
(Taller al Museu) 

23 de desembre
En aquest taller, visitarem el pessebre musical exposat al Museu de la Música, instruments tradicionals relacionats amb les celebracions del Nadal i construirem un instrument per acompanyar les nadales en família! 
Preu: 10€

LES DESCOBERTES DE L'ORSINA
A partir de 6 anys
(Joc de pistes al Museu )

28 de desembre 
Voleu descobrir tots els secrets dels instruments del Museu de la Música? L'Orsina, amb l’ajuda de la seva lupa i la seva curiositat, ha copsat els misteris i la història que s’amaga darrere del Clave de Zell, un instrument antic i impactant capaç d’emetre sons que us enamoraran. 
Preu: 5€

PICA-SO
A partir de 2 anys
(Concert familiar)

28 i 29 de desembre
Us convidem a descobrir l'univers musical d'un dels pintors més genials del segle XX. De la mà de Pablo Picasso, ens acostarem al flamenc, a les músiques de la Barcelona modernista, als ballets russos i fins i tot al cuplet i a la chanson francesa. 
Preu: 10€

VINE A CANTAR BOB MARLEY
Amb els Buffalo Soldiers
A partir de 5 anys
(Concert familiar)

29 de desembre
Us agrada cantar? Veniu a L’Auditori amb la família i els amics i convertiu-vos en membres d’un grup durant una tarda. Aquest  taller us permetrà assajar el repertori amb els integrants del grup i fer un concert amb ells, amb el suport d’una directora de cor. I si voleu, veniu només al concert que farem després.
Preu: 12€ taller / 3€ concert

CONCERT DE CAP D'ANY
El llac dels cignes
(Temporada Banda Municipal de Barcelona)

30 de desembre
Al concert de cap d’any no hi pot faltar un passeig pel Danubi blau, i enguanySalvador Brotons ens proposa fer-lo acompanyats de la música més alegre de les òperes de Rossini i Offenbach i de l’elegància i el bon gust del ballet més famós de tots els temps: El lloc dels cignes.
Preu: 25€

VIVANCOS: CANÇONS NOCTURNES
(Música de Cambra)

12 de gener 
De la mà del Cor Infantil Amics de la Unió i acompanyats de l’Orquestra de Cambra de Granollers sota la direcció d’Edmon Colomer, podrem escoltar lesCançons nocturnes de Vivancos.
Preu: 12€

WEST SIDE STORY
Centenari Bernstein
(Temporada OBC)

12, 13 i 14 de gener 
Projecció de la pel·lícula en pantalla gegant (versió original amb subtítols en català) i BSO interpretada en directe per l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.
Preu: de 10€ a 56€
Més informació i horaris al web de L'Auditori
Les seves dades figuren en el fitxer Activitats de L’Auditori, resposabilitat del Consorci de l’Auditori i l’Orquestra.