dimarts, 19 de desembre del 2017

El Mataró Parc Dori Dori Boet intractable al derbi mataroní

Les taronges passen per sobre del Gress Platges de Mataró davant d’un públic entregat

Després de l’ajustat partit de la primera volta al Mora, va arribar el derbi de tornada a l’Eusebi Millán entre el Mataró Parc Dori Dori Boet i el Gress Platges de Mataró aquest passat diumenge. El partit era important per els dos equips de cara a les seves aspiracions d’aconseguir la millor classificació possible pensant en la segona volta de la competició, però van tornar a ser les taronges les que es van endur la victòria i, a més a més, sent absolutament superiors al conjunt groc.

El partit ja va començar molt bé per al Boet i molt malament per al Platges. Amb les noies de Jordi Vizcaino molt encertades en atac i aconseguint aturar l’atac de les seves rivals arribant al final del primer període dominant per 18 a 9.

La tònica no canviaria al sego quart, per a desgràcia de les d’Adrià Castejón que, per rematar-ho encara sumarien més errors en el tir que en el primer període, d’aquesta manera s’explica el més que contundent 37 a 13 amb el que s’arribava al descans, amb el partit pràcticament vist per sentència.

A la represa, no hi va haver reacció visitant i les locals, aprofitant que es tractava d’un derbi, encara van seguir jugant amb gran intensitat i defensant molt bé els atacs de les grogues, propiciant una diferència cada cop major al marcador. Al final del tercer quart ja era de 50 a 21.

I l’últim quart, tot i que va millorar l’encert del Platges, les jugadores del Boet, amb una Judy Jones pletòrica amb 24 punts i 16 rebots, també es va endur l’últim període i arribant al resultat final de 65 a 33 per a deliri del públic del Boet que havia omplert l’Euebi Millán.

Mataró Parc Dori Dori Boet 65 – 33 Gress Platges de Mataró

Mataró Parc Dori Dori Boet: Jones (24), Gibert (9), Chacon (2), Barbena, Graupera (3), Solé (4), Rovira (1), Ruano (11), Massuet, Girabalt i Jiménez (11). 19 de 38 en tirs de 2, 6 de 16 en tirs de 3 i 9 de 13 en tirs lliures.

Gress Platges de Mataró: Gómez (3), Cuni (3), Balmes, Coll, Magriñá, Del Moral (8), Washington (13), Milla i Murat (6). 11 de 35 en tirs de 2, 2 de 19 en tirs de 3 i 5 d’11 en tirs lliures.

Parcials: 18-9, 19-4, 13-9 i 15-11.