dimarts, 21 de novembre del 2017

El Feimat ajusta el duel però perd a Mollet

El Mataró Feimat veu com la victòria a Mollet del Vallès se li escapa de les mans. Es va mantenir en tot moment dins el matx però els locals van sentenciar als últims 2min.
Els grocs van acabar el primer quart un punt per sobre, però van patir el cop al segon parcial, amb un 27 a 20 que els complicava la segona meitat. Lluny de rendir-se el Mataró va sobreposar-se al cop i va guanyar el quart, situant el 57 a 56 a l'electrònic. Aquest resultat va evolucinar fins al 64 a 62, un dels darrers moments d'opcions grogues, abans no sentenciés el Mollet amb el definitiu 78 a 71.
Nil Angelats va ser el millor de l'encontre mentre que pel Mataró Serratacó i Cabrera van destacar una vegada més. Aquesta derrota evita que tornin a iniciar una bona ratxa de resultats.