dijous, 5 d’octubre del 2017

El Mataró Feimat s'estrena a casa amb victoria

Els de Charly Giralt aconsegueixen un gran triomf contra un dels millors equips del grup, el Palma

Partit molt igualat el que es va viure al Mora aquest cap de setmana, on el conjunt mataroní ca aconseguir superar a un dels millors equips de la categoria com és el Palma Air Europa.

Primera part de gran encert i marcador igualat entre els dos equips. En el primer quart van ser els mataronins els que van imposar-se lleugerament, en un partit on l'encert des de la línia de tres punts va ser determinant. 25 a 21 per al conjunt groc que veuria, per això, com al segon quart el seu rival aconseguiria reduir al diferència per marxar als vestidors amb el partit pràcticament empatat, 44 a 43.

A la represa el conjunt maresmenc va aconseguir mantenir l'encert de la primera part i, per primer cop, la seva defensa també es va imposar a l'atac balear, aconseguint la màxima diferpencia fins el moment, amb 8 punts al final del tercer període.

El partit, però, seguia molt igualat. El Palama intentava remuntar, però els locals van mantenir-se encertats evitant que la victòria s'escapés del Mora en la seva estrena a casa a la categoria.

Mataró Feimat 87 – 81 Palma

Mataró Feimat: Diallo (6), Solé (21), Guallar (2), Serratacó (6), Cabrera (8), Rodríguez (3), Ventura, Ariño (18), Romero (23) i Espiga. 18 de 28 en tirs de 2, 13 de 23 en tirs de 3 i 12 de 13 en tirs lliures.
Parcials: 25-21, 19-22, 22-15 i 21-23